Önceki Dönem Milli Eğitim Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili Prof.Dr. Mahmut Özer Fatsa Belediyesi'nin Bal Evi projesini ziyaret etti.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ile birlikte Evkaf mahallesindeki Bal Evi projesinde incelemelerde bulunan Özer bölge için çok yararlı bir proje olduğunu söyledi.

Karabük'ten kısa kısa Karabük'ten kısa kısa

"ORDU İLİMİZ BAL EVİ İLE BALINI DAHA İYİ TANITACAKTIR"

Bal Evi projesini hayata geçirmesi ile ilgili Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ı tebrik eden önceki dönem Milli Eğitim Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili Prof.Dr. Mahmut Özer, "Bal üretiminde öncü olan Ordu ilimiz bu sayede balını daha iyi tanıtacaktır. Bal Evi projesi hem çiftçimize hem de Fatsa ilçemize önemli katkıları olacaktır. Fatsa'nın Bal Evi projesinin Hacettepe Üniversitesince incelendiğini öğrenmekten mutlu oldum. Fatsa Bal Evi Hacettepe üniversitesinden alacağı sertifika ile şehrin turizm rotasının belirlenmesine de katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu proje sadece bal üretimine değil, aynı zamanda bölgenin kültürel ve doğal zenginliklerini de tanıtmak için bir fırsat sunmaktadır. Ayrıca, Hacettepe Üniversitesi'nin projeyi incelemesi ve sertifika vermesi, Bal Evi'nin kalitesini ve standartlarını belirlemede önemli bir adımdır. Bu sertifika, ziyaretçilere güven vererek bölge turizminin gelişimine katkı sağlayacaktır. Bir kez daha emeği geçenleri kutluyorum." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi