Çayeli Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Çayeli Belediye Başkan Adayı olan İsmail Hakkı Çiftçi tüm ilçeyi ilgilendiren yeni bir müjdesini daha duyurdu.

Başkan Çiftçi göreve gelir gelmez başlattığı dolgu çalışmasıyla ilçenin en önemli ihtiyacını karşılayan sahil dolgu alanındaki yeniliklerden bahsederek müjde verdi.

Çayeli’nin sahilinde deniz üzerine dolgusu tamamlanan çalışmaların ardından üzerinde yapılan peyzaj düzenlemesinin ardından Başkan Çiftçi yeni alan için düşünülen sosyal alanlarla ilgili bilgi verdi.

18 ilçede zararlı böcekle mücadele için ilaçlama gerçekleştirdi 18 ilçede zararlı böcekle mücadele için ilaçlama gerçekleştirdi

Başkan Çiftçi; “Göreve geldiğimizde başlattığımız ve tamamıyla kendi imkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz dolgu çalışması ardından ilçemize kazandırdığımız sahil ile vatandaşları denizle buluşturduk. İnşallah yeni dönemde burada kapalı otopark, düğün salonu, yeşil alanlar ve eğlence gruplarını da yaparak örnek bir bölge oluşturacağız. Yaptık gördünüz yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Laf değil iş üretiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI