Show TV'nin merakla beklenen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" izleyicilerle perşembe günleri buluşuyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, Bahar'ın ani hastalığı sonrasında hayatını yeniden inşa etme çabasını konu alıyor.

Dizi, Hangi Gün ve Saat Kaçta Yayınlanıyor?

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi her hafta perşembe günleri izleyicisiyle buluşuyor. Dizi, Show TV'de yayınlanmakta ve saat 20:00'de ekranlara gelmektedir.

Dizinin Konusu ve İzleyiciyle Buluşma Saati

Adıyaman'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Adıyaman'da 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı senaryo, büyük hayallerle tıp okuyan Bahar'ın yaşadığı dönüşümü izleyicilere aktarıyor. Dizi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor ve her hafta perşembe akşamları saat 20:00'de ekrana geliyor.

Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Parla'nın Selim'in söylediklerine inanmamasına rağmen Rengin'le konuşmak istemesi, Rengin'in kaza yapmasıyla büyük bir şok yaşanır. Timur'un Rengin için duyduğu endişeyi gören Bahar, şüpheleri artar. Diğer yandan Evren, Parla'yla yakınlaşırken geçmişindeki sırlar da gün yüzüne çıkar. Gelen sürpriz misafir ise Bahar'ı büyük bir tehlikenin içine sürükler.

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" perşembe akşamları saat 20:00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi, Bahar'ın yaşadığı dönüşümü ve hayata tutunma çabasını konu alıyor. Her hafta yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi