ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'nın 47. bölümü 15 Mart 2024 Cuma günü yayınlandı. Barbaros, Sultan'ın katil olduğunu ortaya çıkarmasının ardından zor bir karar vermek zorunda kalacak.

Son Bölümde Neler Oldu?

  1. bölümde, BarbarosSultan'ın Çatal'ı öldürdüğünü öğrendi ve bu gerçeği Ateş Kuşları'na açıkladı. Sultan'ın akıbeti, Barbaros'un vereceği karara bağlıydı. ZıpkınÇelik'i dolandıran sahte torunun gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalıştı. Zorlu ve imtihan dolu zamanlar geçiren Ateş Kuşları'nı geçmişten gelen bir tehdit tekrar tehdit etmeye başladı. SeyfiAteş Kuşları'nın evinde neler döndüğünü öğrenmek için hafiyeliğe soyundu.

47. Bölümde Neler Olacak?

  1. bölüm fragmanında, BarbarosSultan'ı polise teslim etme konusunda büyük bir ikilem yaşıyor. SultanBarbaros'u ikna etmeye çalışırken, Ateş Kuşları da bu duruma tepkili. Zıpkın, sahte torunun peşine düşecek ve onu durdurmaya çalışacak. Geçmişten gelen tehdit, Ateş Kuşları'nı nasıl etkileyecek? Seyfi, hafiyelik planında başarılı olacak mı?

Ateş Kuşları 47. Bölüm İzle:

Ateş Kuşları Hakkında:

  • Başrollerinde Hande Soralİlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın oynadığı dizi, dram ve aile temalarını işliyor.
  • Cuma günleri saat 20:00'de ATV'de yayınlanıyor.
  • Nergis KumbasarEce DizdarEmir Benderlioğlu ve Gonca Vuslateri gibi isimler de dizide rol alıyor.

Ateş Kuşları'nın 47. bölümünü kaçırmayın! Heyecan dolu bir bölüm sizleri bekliyor.

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM İZLE

Ateş Kuşları dizisinin ATV'de 15 Mart günü yayınlanan 47. bölümünü (Ateş Kuşları yeni bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ATEŞ KUŞLARI 47. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ