Atalanta - Marsilya Maçı: UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Heyecanı

Atalanta ve Marsilya, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Dublin’de oynanacak final için kıyasıya mücadele ediyor. İki takım da kendi liglerinde beklentilerin altında kaldığı bir sezonun ardından Avrupa kupalarında final vizesi almayı hedefliyor. İlk maç Fransa'da oynanmış ve Scamacca ile Mbemba'nın golleriyle 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Şimdi ise 90 dakikalık heyecanla birlikte eşitlik bozulmazsa 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak, beraberlik devam ederse finalisti penaltı atışları belirleyecek.

Atalanta'nın Hedefi Marsilya Karşısında

Atalanta, taraftarının önünde Marsilya'yı yenerek finale yükselmeyi amaçlıyor. Marsilya ise sezonu kupayla kapatmak için sahaya çıkacak. Marsilya'da Louis Gasset yönetimindeki ekip, golcü oyuncusu Aubameyang'ın performansına güveniyor. İtalya Ligi'nde dikkat çeken Atalanta ise Koopmeiners, Scamacca ve Lookman gibi kaliteli oyuncularla rakibine karşı üstünlük sağlamak istiyor.

Atalanta - Marsilya Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş mücadelesi, 9 Mayıs Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak. Maç Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Kazanan ekip, Dublin'de gerçekleşecek finalde Roma - Leverkusen eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek. Final mücadelesi ise 23 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bu büyük mücadeleyi izlemek için heyecanla beklenen saatleri not edin!