Kastamonu merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan şüpheliler adliyede Kastamonu merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan şüpheliler adliyede

Vali Cengiz Ünsal başkanlığında, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar’ın katılımıyla; Borçka ilçemizde meydana gelen su taşkını ve heyelanlar nedeniyle etkilenen yerlerde yapılan çalışmaların ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü “İlçe Kriz Masası Durum Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Bölgede inceleme yapmak üzere, İlimize gelen AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar ve İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu üyeleri ile İlçe Kriz Masası yetkililerinin katılımıyla Borçka Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıda; İlçedeki genel durum değerlendirilerek, hasarın boyutlarının tespiti ve en aza indirilmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile alınan tedbirler görüşüldü.

Vali Ünsal, su taşkınları ve heyelanların sebep olduğu hasarların ve olumsuz etkilerin biran önce tespit edilmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilebilmesi için Valilik koordinesinde gerekli çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade ederek, devletimizin tüm imkanlarının bölgeye seferber edildiğini ve hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Artvin Valiliği Basın Birimi 

Kaynak: HABER MERKEZİ