Borçka ilçesinde meydana gelen su taşkını ve heyelanlar sonucunda bölgedeki hasar tespit çalışmalarını yerinde incelemeyi sürdüren Valimiz Cengiz Ünsal, inceleme yapmak üzere ilimize gelen AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar ile birlikte su taşkını ve heyelanlardan etkilenen yerlerde incelemelerde bulundu.

Su baskınlarından etkilenen bölgelerde itinayla incelemelerde bulunduklarını belirten Valimiz Ünsal; süreçten etkilenen hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmeyeceğini, devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiğini ve öncelikli amaçlarının vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu söyleyerek, Valiliğimizin koordinesinde; AFAD ve ilgili kurumların çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü ifade etti.

Vali Cengiz Ünsal, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar ile birlikte Borçka ilçemizde meydana gelen heyelan ve su taşkınları sonucunda etkilenen tüm mahalle ve sokaklarda bugün de incelenmelerde bulunarak, yetkililerden bilgi alan Valimiz Ünsal, süreçten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Artvin Valiliği Basın Birimi

1 Mayıs 2024 Bugün Tv'de ne var? Çarşamba günü hangi diziler var? 1 Mayıs 2024 TV yayın akışı (Tüm kanallar) 1 Mayıs 2024 Bugün Tv'de ne var? Çarşamba günü hangi diziler var? 1 Mayıs 2024 TV yayın akışı (Tüm kanallar)

Kaynak: HABER MERKEZİ