Arhavi Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde başlattığı yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları ile ilçenin altyapısını güçlendirmeye ve modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Turgay Ataselim'in talimatları doğrultusunda fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, Yukarı Hacılar ve Yemişlik Mahallelerinde yol genişletme ve temizlik çalışmaları tamamlandı. Bu sayede mahalle sakinleri daha geniş ve güvenli yollarda ulaşım imkanına kavuştu.

Ayrıca, inşaatı tamamlanan İlçe Tarım Müdürlüğü binası da Arhavi Belediyesi ekipleri tarafından peyzaj çalışmalarıyla güzelleştirildi.

Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, "İlçemizin altyapısını güçlendirmek ve modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda, Yukarı Hacılar ve Yemişlik Mahallelerimizde yol genişletme ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Ayrıca, İlçe Tarım Müdürlüğü binamızın da çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Bu çalışmalarla mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizin daha konforlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine katkıda bulunacağız" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi