Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki son günlerde kariyerinde yaşadığı aksaklıklar nedeniyle gündeme gelmeye başladı. Tilki katıldığı bir youtube programında bazı kişiler tarafından mesleğinin yapılmasına izin verilmediğini ifade eden açıklamalarda bulundu. 
Tilki; "Birileri benim sahne yapmamı ve bu işten ekmek kazanmamı istemiyor. Tanıdık birileri bunlar. Sektörü domine eden insanlar. Başka sanatçıları kayırmak için yapıyorlar bunu. İsimlerini vermek istemiyorum, çünkü bu onlara yarar. Ama çok canımı sıkarlarsa çocukken başıma nelerin geldiğini anlatacağım. Kaç kere ölümden döndüm sahnede. Hiç kimse canımı umursamadı" dedi. 

196163

TİLKİ ŞOFÖRÜMÜN TELEFONUNDAN ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIM

Yaşadığı olayları bir bir aktaran 23 yaşındaki şarkıcı, "Şoförümün telefonundan da ölüm tehditleri aldım. Konuştuğum için bana korku vermeye çalışıyorlar. Ben gerçekten korkmuyorum'' dedi.

SAHNEDE YAŞADIKLARINI BİR BİR ANLATTI

2016 yılında Diyarbakır'daki konserinde ses bombasının patlamasına ilişkin ise şarkıcı; "Benim konserimde bomba da patladı. Prodüktörümü 30 santim kasap bıçağıyla ortadan ikiye de böldüler. Gözümün önünde bir adamın bacağı koptu. Sahneye bıçakla biri de atladı. Beni çöp gibi sahneye de attılar" dedi.1695308362992-1623316198222-1622455338550-1

''BU SEKTÖRDEN NEFRET EDİYORUM''

Tilki sektöre ilişkin sitem dolu sözlerde bulunarak; ''Bu sektörden nefret ediyorum, meslektaşlarımdan değil ama sektörü domine edip yön verebileceğini düşünen insanlardan. nefret ediyorum." dedi. 

HAYRANLARINDAN TAM DESTEK

Yaşadıkları olaylar hakkında da sık sık sosyal medya hesabı instagram üzerinden paylaşımlarda bulunan Tilki hayranlarından da destek gördüğünü belirtti.aleyna-tilki_4

İstanbul, İzmir ve Balıkesir’de yaşayanlar dikkat! Bugün evden çıkarken iki kere düşünün İstanbul, İzmir ve Balıkesir’de yaşayanlar dikkat! Bugün evden çıkarken iki kere düşünün

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK DİNLENEN SANATÇISI ÜNVANINA SAHİP 

Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla sesini duyuran Tilki, Ağustas 2016 yılında ''Cevapsız Çınlama'' adlı vokal şarkısıyla Youtube'de Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcısı oldu. 480 milyondan fazla dinlenen şarkıcı Temmuz 2017'de ilk solo parçası olan '' Sen Olsan Bari'' adlı parçayı yayımladı ve müzik listelerinde 1 numaraya oturdu. ''Yalnız Çiçek'', ''Nasılsın Aşkta'' gibi çok konuşulan şarkılarıyla, çeşitli film ve reklam müziklerini üstlenerek şarkıcılığına devam etmekte.

Editör: EDİTÖR - 3