Başlangıcını 22 Eylül 2022 tarihinde yapan Aldatmak, her Perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu dizinin senaristliğini ise Yıldız Tunç üstleniyor.

Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Mualla'nın büyük bir sırrının ortaya çıkmasıyla Dicleli ailesinin gündemi değişecek gibi görünüyor. Kahraman, sevdiğine veda etse de Oylum ile kurduğu yeni ailesiyle mutlu bir hayat sürdürmeye çalışacak. Yeşim ve Ümit'in çaresiz durumunda Güzide ve Sezai'nin yardımına koşması, olayların seyrini değiştirecek.

Güzide'yi ziyaret eden bir yeni karakter, hayatını sonsuza dek değiştirebilecek önemli bir bilgiyi paylaşacak. Bu arada Güzide, Sezai'nin sakladığı büyük bir sırla yüzleşmek zorunda kalacak. Sezai'yi bir seçim yapması için zorlayan İpek ise beklenmedik bir anda gördükleriyle babasını Güzide'den vazgeçiremeyeceğini anlayacak. Tolga ve Selin ise adeta bir kabusun içinde sıkışıp kalarak zor günler geçirecek. Özellikle Selin, yaşadığı acıyla baş etmekte oldukça zorlanacak. Serra'nın küçük bir hatası ise korkunç bir trajediye neden olacak.

Aldatmak dizisinin yeni bölümüyle birlikte, seyircileri büyük sürprizler ve duygusal anlar bekliyor.

Aldatmak  57. bölüm 2. fragmanı izlemek için tıklayın

Kaynak: HABER MERKEZİ