Basında yer alan haberlere göre Türk Milletini bölmek parçalamak, Türk devletini yıkmak için Anadolu yolarına düşen Heyeti Nasihatın yeni sürümünün üyelerinin alacakları harçlık miktarı belli olmuş, ayda 45.000.- TL! İnsanın kendi kendine bu kadarcık bedel için mi bu zatlar yedi nesillerine bulaşacak lekeye razı olmuşlar diye sormaktan edemiyor. Büyük Önder Atatürk bile yaşadıkları, gördükleri karşısında kendini “ne yazık ki kahramanı kadar haini de çok bir Milletiz” demekten alıkoyamamıştır.

PKK’LILARA KURŞUN ATMAYIN

Bugün ise Anzavurun yerini İmralı almış, “Yunan Ordusu medeniyet getirdi” misali ortalıkta dolaşan PKK’lı teröristlere kurşun atmayın diyen devlet yetkilileri ortaya çıkmış, tüm bunlara alkış tutan basın ise numune hain Ali Kemal’in yeni yüzü olmuştur. Çok ucuza giden yeni Heyeti Nasihatın bir üyesi ise “Türklüğü bir üst kimlik olarak Kürtlere dayatmanın bölücülük olduğunu” söyleyerek aldığı ücretin çok daha fazlasını hak ettiğini cümle aleme ispat etmiştir. Dünyada kendi Milletine ihaneti bu boyutlara götürebilecek, kendi devletini bu denli yıkmaya teşebbüs edebilecek başka bir hainin örneği olmadığı kuşkusuzdur.

BU PKK PROJESİDİR

AKP hükümeti, bir PKK önerisi ve projesi olan sözde "Akil Adamlar Heyeti" teşkil ederek milletimizi, bölücülükle ve terörün hain talepleriyle yüz yüze bırakmıştır.

Başbakan Erdoğan, İmralı canisi ve PKK arasındaki yoğun pazarlıklarla; akademisyenlerden, sanatçılardan, medyadan, sivil toplum kuruluşlarından, iş dünyasından alınan temsilcilerle bir araya gelen 63 kişi, milletimizi PKK tezlerine ikna etmek üzere görevlendirilmiştir. Kendini akil zanneden söz konusu isimlerin gerçek amacı; Başbakan Erdoğan'ın çözüm süreci isimli çözülme ve çöküş projesini anlatmaya memur edildikleridir.

HÜKÜMET, SOROS AJANLARINI SEFERBER ETTİ

Hükümet, aziz milletimizin tümüyle karşı çıktığı ve reddettiği ihanet sürecini kabullendirebilmek için artistleri, dönekleri, bölücüleri, terörist stepnelerini, Soros Ajanlarını, yandaşları, menfaatperestleri, fikirsizleri, vicdansızları ve batı beslemelerini aceleyle seferber etmiştir.

63 KARANLIK YÜZ
63 karanlık yüz, Türkiye'nin nasıl bölüneceğini, Türk milletinin etnik kamplara nasıl ayrılması gerektiğini, PKK\\'nın ne şekilde meşrulaştırılacağını ve milli devlet yapısının hangi yollarla çökertileceğini Türkiye genelinde hevesle anlatacaklardır. 

PKK'YI MASUM GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR
Türk milleti; Başbakan ve partisinin, İmralı canisi ve PKK terör örgütüyle yürüttüğü müzakereleri ibretle izlerken, bölücülüğün kurulan propaganda mekanizmalarıyla masumane gösterilmeye çalışılmasının farkındadır.Milliyetçi Hareket Partisi, milli ve manevi değerleri korumaya, milli birlik ve bütünlüğü muhafaza etmeye şevkle, inanmışlıkla ve azimle kararlı ve yeminlidir. Akılca fakir olan insanlar bu çözüm sürecinde güya arabulucu olmuşlar. Bunlar, birlik ve kardeşliğe, hak, hakikat ve Allah yoluna çağırıyoruz. Bu devletin esas taşları olan Kürt kardeşlerimizle kavgamız yoktur. Çözüm ve barış savsatası ile kimse aramızı açamaz.

Bu sözde akiller PKK’nın mı, yoksa Türk milletinin mi yanındadır? Bu sözde akiller şiddetin, cinayetin ve pusunun mu savunucusudur, yoksa şerefli Türk askerinin, Türk polisinin mi arkasındadır? Bizim 63’lüklerle ilgili söylediğimiz ne varsa bir bir ortaya çıkmaktadır. Bunların amacı Türk milletinin birliği, Türk kimliğinin yaşatılması değildir.

Bunların amacı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne destek sağlamak değildir. Bunların amacı Türk milletinin bin yıllık kardeşlik hukukuna katkı vermek, terör sorununa kalıcı ve etkili çözümler getirmek de değildir.Hayatlarında bir tek defa şehide şükran duymamış bedbahtlar bu 63’ün arasındadır.Hayatlarında bir tek gün Türklüğü ağızlarına almamış, vatan dememiş, bayrak diyememiş PKK havarileri bu 63’ün içindedir.Ecdadımızı öcü gibi gören, tarihimizi kanlı hadiseler yekûnu olarak değerlendiren, Türklüğe ait değerleri çiğnenmesi gereken bir meta gibi izah eden ruhsuzlar bu 63’lüklerin çevresindedir. Bunlar PKK tetikçileridir. Bunlar AKP propagandistidir. Ve bunlar Türkiye’nin karşısındaki cephedir, Türk milletinin sırtındaki kamburlardır.63’lüklerden birçoğu, şehidimizin, gazimizin, mağdurumuzun hakkını hayatlarında akıllarına getirmemişlerdir.

RİZE’Lİ GEREKLİ DERSİ VERECEKTİR

Bir defa çözümden ne anladıkları, çözüm olarak neyi işaret ettikleri şaibelidir. Ancak Türk milletinin bunlar gibilerine karnı toktur. Rize’mizin mert ve kahraman evlatları Sakarya Meydan Muharebesine yetişebilmek amacı ile yemeden, içmeden günlerce fırtınalı denizlerle mücadele ederek, sadece kürek ile Sakarya Irmağı ağzına ve oradan da savaş meydanına ulaşmışlar, zaferin kazanılmasında çok önemli roller üstlenerek o gün için Yunan belasını def etmişlerdir. O kahramanların torunları ise bugün Rize’ye gelmeye ve Türk Milletini bölme, parçalama projelerini yutturmaya çalışacak olan Heyeti Nasihat torunlarına, bu hain Damat Ferit, Ali kemal,  Mustafa Sabri, Sait Molla, Şeyh Sait uzantılarına gerekli dersi verecek ve onları hak ettikleri şekilde karşılayacaklardır.