1. Lig Beyaz Grup'ta 32. hafta heyecanı, Beyoğlu Yeniçarşıspor ve 1461 Trabzon arasındaki çekişmeli mücadeleyle start alacak. 23 Mart Pazar günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak olan bu önemli karşılaşma, her iki takım için de büyük önem taşıyor.

1461 Trabzon Dış Saha Lanetine Son Vermek İstiyor:

Son 3 deplasman maçında galibiyet alamayan 1461 Trabzon, Beyoğlu Yeniçarşıspor karşısında bu kötü gidişata son vermeyi hedefliyor. 55 puanla 4. sırada yer alan 1461 Trabzon, zirveye çıkmak için galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Beyoğlu Yeniçarşıspor, Ev Sahibi Avantajını Kullanmak İstiyor:

40 puanla 9. sırada bulunan Beyoğlu Yeniçarşıspor ise ev sahibi avantajını kullanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Rakibini yenerek ligde yükselmeyi amaçlayan Beyoğlu Yeniçarşıspor, bu maçta taraftarlarının desteğini arkasına alacak.

Maç Hakemi Ramazan Doğanay:

Heyecan dolu bu mücadeleyi hakem Ramazan Doğanay yönetecek. Doğanay'ın yardımcıları ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Erdem Bayık olacak.

Maç Yayını:

Beyoğlu Yeniçarşıspor - 1461 Trabzon maçı herhangi bir TV kanalı tarafından canlı olarak yayınlanmayacak. Maçı takip etmek isteyen taraftarlar, takımların resmi sosyal medya hesaplarından ve spor haber sitelerinden canlı skor bilgisine ulaşabilecekler.

Maç Öncesi Bilgiler:

  • Tarih: 23 Mart Pazar
  • Saat: 14.00
  • Stadyum: Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı
  • Hakem: Ramazan Doğanay
  • Yayın: Canlı yayın yok