NOW'da Salı akşamları heyecanla izlenen Yabani dizisinin otuzuncu bölümü 16 Nisan 2024 tarihinde NOW platformunda yayınlandı. Peki, Yabani 30. bölümde neler oldu? Dizinin tek parça full izle linki hangisi?

Yabani 30. Bölüm Özeti:

Geçen bölümde Elif, seneler sonra kavuştuğu Yaman'a ve yakın çevresine polis kimliğiyle yaklaşmış ve bu durum tüm arkadaşlık dengelerini sarsmıştı. Elif'in elindeki yeni bilgiler ise kimin haklı kimin haksız olduğunu ortaya çıkaracaktı.

Sinop’ta bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 2 kişi tutuklandı Sinop’ta bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 2 kişi tutuklandı

Özge tarafından Güven'den ayrılması için tehdit edilen Neslihan, denize düşerken Serhan'a sarılmak zorunda kalmıştı. Neslihan hem Güven'i korumalı hem de Serhan'ı kontrol altında tutmaya çalışıyordu. Düğüm beklenmedik biri sayesinde çözülmüştü; fakat Serhan kendini yeniden olayların merkezine koyacak bir oyun kurmuştu.

Babası Zafer'in karanlık mirasından kurtulmak isteyen Tolga'ya Yaman yardım etmişti. Mekanda tüm gençler, çocuklar için el birliğiyle bir eğlence düzenlemişlerdi. Asi ve Alaz, ölümle burun burunayken birbirlerine ilan-ı aşk etmişler ve ilişkilerinde ne kadar ileri gittiklerini fark etmişlerdi. Fakat etkinlik sırasında Rüya, tüm dünyasını alt üst edecek bir bilgi edinmişti. Rüya şimdi bir karar vermek zorundaydı: Elif'i haklı mı çıkaracaktı, yoksa Yaman'a olan büyük aşkına mı sadık kalacaktı?

Yabani 30. Bölüm Tek Parça Full İzle Linki:

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 16 Nisan günü yayınlanan 30. bölümünü ( otuzuncu bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 30. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Merkezi