Show TV çarşamba dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu 18 bölüm full izle ekrana geldi. Özge Özpirinçci, Uğur Yücel, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili gibi isimlerin kadrosunu oluşturduğu Sandık Kokusu 18. bölüm Hasan, Atilla’nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert’in karşısına geçti. Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert şaşkınlığını gizleyemedi. Yılların hesabını babasından soran Mert harekete geçti. 17 Nisan Çarşamba akşamı saatler 20.00 olduğunda yayına giren Sandık Kokusu 18. bölüm izle Atilla ile Karsu çekişmesi zirveye çıktı. İşte Sandık Kokusu 18 bölüm canlı izle Show TV linki..

Kastamonu'da öğrenci ve öğretmenler atıl arazide organik tarım başlattı Kastamonu'da öğrenci ve öğretmenler atıl arazide organik tarım başlattı

SANDIK KOKUSU 18. BÖLÜM CANLI İZLE SHOW TV İÇİN TIKLAYIN

SANDIK KOKUSU 18 BÖLÜM FULL İZLE

Atilla, Lale’ye boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Lale pek istekli olmasa da kabul etmiş gibi görünür. Bakalım sonrasında neler yapacaktır? Hasan, Atilla’nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gider. Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert çok şaşırır. Ancak korkmak yerine yılların hesabını sorar. Irmak, Adnan uyur uyumaz bilgisayarını kurcalamaya başlar. İstediğini almıştır ancak bulduklarıyla ne yapacağına karar veremez. Mafya işlerinden tamamen elini çeken Atilla, kitapçının yanında kafe açar. Sandık Kokusu son bölüm izle bu duruma sinir olan Karsu ile aralarında tatlı çekişmeler başlar. O sırada bir dükkanın daha açılışı için hazırlık yapılıyordur. Acaba yeni komşu kim olacak yeni bölümde belli olacak. Sandık Kokusu 17 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’da Show TV’de..

Kaynak: Haber Merkezi