Bu Cuma, sinemaseverleri birbirinden çeşitli türlerde yerli ve yabancı filmlerle buluşturacak bir film şöleni yaşanacak. Komedi, drama, animasyon ve aksiyon gibi farklı türlerde önemli yapımların ekrana geleceği bu Cuma günü, seyircilere geniş bir film seçkisi sunacak. Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Ballad of Songbirds & Snakes), Meksika Açmazı, Alya, Birkaç Mısraymış Meğer ve Cin Gelini gibi filmlerle zenginleşen 17 Kasım’da vizyon programı, sinema tutkunları için merakla beklenen bir şölen sunmaya hazırlanıyor.

17 Kasım’da Vizyonunun Öne Çıkanları

Meksika Açmazı

17 Kasım’da viztona giren ve Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast temelli bu komedi dolu filmi, Kapadokya’ya doğru yola çıkan bir ekibin karşılaştığı eğlenceli olayları merkezine alıyor. Farklı motivasyonlarla seyahat eden ekip, Kapadokya’da ilişkilerini sorguladıkları bir dönemeçte bulur kendini. Karakterler, mizahın gücüyle bu komik durumların üstesinden gelmeye çalışırken, izleyicilere keyifli anlar sunuyor. Film, Kapadokya’nın büyüleyici atmosferini arka planına alarak, seyircilere hem güldüren hem de düşündüren bir deneyim vadediyor.

Rize’de “Eyvah Yine Karıştı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi Rize’de “Eyvah Yine Karıştı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı

Francis Lawrence’ın yönetmenliğindeki ve merakla beklenen aksiyon filmlerinden biri olan “Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” (The Ballad of Songbirds & Snakes), Panem’in başına geçmesinden yıllar önce, 18 yaşındaki Coriolanus Snow’un öyküsünü anlatıyor. Capitol’de gözden düşen ve solgunlaşan bir soyun son umudu olan Coriolanus Snow, 10. Açlık Oyunları için 12. Bölge’den Lucy Gray Baird’in mentoru olarak seçilir. Güçlerini birleştiren Snow ve Lucy’nin hayatta kalma mücadelesi, zamanla yarışan bir hikayede, sonunda kimin ötücü kuş, kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracaktır. Film, izleyicilere Panem’in geçmişine dair derinlemesine bir bakış sunarken, gerilim dolu anlarla dolu bir aksiyon vaat ediyor.

17-Kasimda-vizyonda-ne-var

Alya

17 Kasım’da vizyona giren aksiyon filmlerinden biri olan Alya, izleyicilere hafızası silinen bir ajanın derinlemesine ve heyecan verici hikayesini sunuyor. Evlilik hazırlıkları yapan bu ajanın hafızası bir anda silinir ve kontrol altına alınarak karanlık bir hükümetin maşası haline getirilir. Zamanla geçmişini hatırlamaya başladıkça, ortaya çıkan gerçek kimliği ve şaşırtıcı olaylar seyirciyi adeta büyüleyen bir aksiyon dolu serüvene sürüklüyor. Alya, gizemli bir atmosfer içinde izleyicilere merak uyandıran ve düşündüren bir hikaye sunuyor.

Birkaç Mısraymış Meğer

Hüsamettin Elçi’nin yazıp yönettiği bu film, 17 Kasım’da vizyona giriyor. Duygu yüklü bir platonik aşk öyküsünü izleyicilere aktarıyor. Seyit Taha Elçi ve Şermin Güven’in başrollerini üstlendiği yapımda, geçmişte yaşanan aşkların içerdiği naiflik ve duygusal derinlik beyaz perdede ön plana çıkıyor. Film, seyircilere duygu dolu bir atmosferde, zamansız aşkların izini sürmeye davet ediyor.

Cin Gelini

Korku severleri etkisi altına alacak olan “Cin Gelini”, araştırma yapmak üzere gittikleri köyde karşılarına çıkan beklenmedik olayları konu ediyor. Arkeoloji bölümü öğrencisi Selin ve ekibi, köyde gelişen gizemli olayların içine çekilirken, esrarengiz bir atmosferle karşı karşıya kalıyorlar. Karakterler, köydeki sırları çözmeye çalışırken başlarına gelen olaylar, seyircilere gerilim dolu anlar yaşatacak.

Editör: EDİTÖR - 3