Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonunun birlikte organize etmiş olduğu Ankara Rize Tanıtım günlerinde Çayeli standına yoğun katılım ve ziyaret gerçekleşti.

Bugün tamamlanan Ankara Rize Günleri 2-5 Mayıs tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesi'ndeki etkinliklerde Rize'nin foklorü, kemençesi, tulumu, atmacası, yemekleri ve tüm yönleri sergilendi.

Etkinlikte Çayeli standında misafirlerini tek tek ağırlayan Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi etkinliğin ilk gününde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı kabul etti. Ziyaretçiler arasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş, Rize Milletvekili Muhammed Avcı vardı.

MHP HEYETİNDEN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çayeli standına ilk ziyareti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım gerçekleştirdi. Daha sonra MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konan, Çankırı Milletvekili Pelin Yılık ve MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’ı stanttı misafir ettikten sonra Belediye Başkanları İsmail Hakkı Çiftçi Ve Sayın Mustafa Çalışkan ile birlikte diğer İlçe ve beldelerimizin stantlarını gezdiler.

Ankara Rize Tanıtım günlerinin son gününde ziyaretçiler Smart Holding Çayelispor’un TFF 3. Lige yükselme maçını izlediler.

Etkinliğin ardından Çayeli Belediyesinden yapılan açıklamada; “Ankara’da düzenlenen Rize Tanıtım günlerinin kapanışını gerçekleştirdik. Çayeli standımızı ziyaret eden tüm hemşerilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz” denildi.