Çaykur Rizespor: 1 - Fenerbahçe: 1 

Stat: Rize Çaykur Didi Stadyumu

Hakemler: Cuneyt Çakır, Bahattın Duran, Tarık Ongun

Çaykur Rizespor: İtandje, Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Koray( Dk 88 Şovalye), Robin Yalçın, Sercan( Dk  53 Mehmet Akyüz), Deniz Kadah( Dk 61 Slvestre), Ahmet İlhan, Kweuke
Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Alves, Kjaer, Mehmet Topal, De Souza, Ribas( Dk 71 Ozan), Fernandao( Dk 46 Alper), Van Persie( Dk 64 Mousa Sow), Luiz Carlos, Şener

Sarı Kartlar: Sercan. Viera , Orhan, Robin( Rizespor)Volkan, Kjaer ( Fenerbahçe)

Goller:Dk 17 Van Persie( Fenerbahçe)Dk 73 Slvestre( Rizespor)

    Ligin ikinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe”yi ağırlayan Yeşil Mavililer ilk haftada deplasmanda Gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyet morali ile sahaya çıktılar.

   Karşılaşmayı yaklaşık 2 bin dolayında Fenerbahçe taraftarı izlemeye gelirken tribünlerde yaklaşık 5 bin dolayında taraftar vardı.

Çaykur Rizespor ısınma hareketlerine “Şehitler Ölmez” yazılı tişört ile çıktı.  Maça ısınmaya çıkan Fenerbahçeli kaleci Volkan’a bir Çaykur Rizespor taraftarı Rize’de elle yapılan bir iskemle hediye etti.

4 Dk da Rizespor atağında Robin ceza alanı dışından sert vurdu kaleci Volkan kaleye gitmekte olan topu son anda çıkardı.

14 Dk da Sercan”in ara pası ile sağdan ceza alanına giren Kweuke yerden gönderdiği topa Deniz dokundu son anda kaleci topa sahip oldu.

17 Dk da Fenerbahçe soldan ilk kez geldiği Rizespor kalesine Nani”nin ara pası ile ceza alanı içinde topla buluşan Van Persie topu ağlara gönderdi.

29 Dk da Rizespor Eren ile sağ kanattan kullandığı köşe atışında Viera topa kafayı vurdu top az farkla üstten auta çıktı.

31 Dk Kweuke ceza alanı dışında kazandığı topla verdiği ara pasla ceza alanına Ahmet İlhan düşürüldü. Verilen penaltıyı Deniz Kadah kullandı top kaleciden döndü. Kweuke vurdu, savunma tekrar çıkardı.

57 Dk da Fenarbahçe atağında sağdan Ribas in ceza alanına ortaladığı topa Van Persie kafayı vurdu. Kaleci son anda topu kornere çeldi.

59 Dk da Fenerbahçe ceza alanı dışından kazandığı serbest atışı Nani kullandı kaleci son anda topu kornere çeldi.

73 Dk da Rizespor atağında Kweuke ceza alanı dışında kaptığı topu ceza alanı içinde Slvestre”ye verdi, yerden gönderdiği topa Fenerbahçe savunma oyuncusu Kjaer dokundu top ağlara gitti . 1-1

85 Dk da Kweuke göğsü ile indirdiği topa sert vurdu kaleci Volkan son anda golü önledi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ