Pensilvanya'daki çiftliğinde dünya basınından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teröristbaşı Gülen kendisine büyü yapıldığını iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “emir-ül müminin” olmak için çalıştığı iddiasıyla dünya kamuoyunu Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine kışkırtan teröristbaşı, Türkiye'nin DAEŞ'i desteklediği iftirasını yineledi.

DAEŞ’çi teröristlerin Türkiye’de tedavi edildiğini iddia eden hain Gülen, bir Türkiye düşmanından farksız şekilde, teröristlerin buradan Batı’ya İngiltere, Fransa, Belçika ve Almanya gibi ülkelere gönderildiğini söyleyerek, Erdoğan'ı hedef haline getiriyor.

DAEŞ'in katılımcılarının büyük çoğunluğunun Avrupa'dan olduğu gerçeğini görmezden gelen Gülen, DEAŞ’e katılanların çoğunluğunun ise Türkiye’den olduğu yalanını söylemekten de geri durmuyor. Çözüm sürecini ihanet olarak değerlendiren teröristbaşı Gülen darbenin de bir tezgah olduğunu iddia ediyor.

Söylediklerinin tamamında yapmak isteyip de yapamadığı planların hepsini açık ediyor ve bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iftira atarak yapıyor.

İade talepleri de sorulan Teröristbaşı Gülen ABD’nin kendisini geri göndermeyeceğine olan inancının tam olduğunu iddia etti. Daha önce de kendisinin iadesinin istendiğini söyleyen Gülen Amerikalı dostlarının kendisini yüz üstü bırakmayacağını ve süper güç olan ülkelerine böyle bir itibar kaybı yaşatmayacağını söyledi. ABD’ye de aba altından sopa gösteren Gülen böyle bir durum ortaya çıkarsa ben kendim giderim diyerek de açıkça tehdidini ortaya koydu.

Azerbaycan’daki okullarının kapatılması sonrasında, Azerbaycan’dan da bir gazetecinin katıldığı toplantıda, oradaki sözde eğitim kurumlarının kapatılmasının da sorulduğu teröristbaşı Gülen sadece eğitim odaklı çalıştıklarını ve gittikleri yerlerde irfanı taşıdıklarını iddia etti, ajan yetiştirmelerine değinmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karakteri ile ve psikolojisi ile de iftiralar atan Gülen kendisinin neden suçlandığını da açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailesine ihanet edeceğini önceden bildiğini ve kendisini uyardığını söyleyen teröristbaşı Gülen, bu olayı bildiği için Erdoğan’ın kendisini öldürmek istediği ve bunun için kendisine büyü yaptırdığı gibi ütopik yalanlara doğru yelken açarken, akıl sağlığı ile ilgili şüpheleri de artırdı. Erdoğan’ın günahlarını yüzüne söylediği için kendisine karşı tavır aldığını iddia etti.

Editör: HABER MERKEZİ