Gelinim Mutfakta 17 Nisan puan durumu araştıran izleyiciler son bölüme odaklandı. Kanal D canlı yayın sevilen program Gelinim Mutfakta son bölüm çeyrek altın sahibini buldu. Haftanın üçüncü günü yayınlanan Gelinim Mutfakta bugünün yıldızı Kirpi Pasta oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? İşte merak edilen 17 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu..

17 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

İzleyicilerin merak ettiği Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı sorusunun yanıtı açığa çıktı. Haftanın üçüncü günü Kirpi Pasta yapan gelinlerin puanları sıralandı. 17 Nisan Çarşamba gününün gelişiyle gözler Gelinim Mutfakta yeni bölüme çevrildi. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin günün en güzel Kirpi Pasta tabağını bulmak için tadım yaptı. Yeni günde yarışa devam eden gelinlerden Aleyna ile görümcesi Nil arasındaki savaş stüdyoya taştı.

17 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

17 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. 15-19 Nisan haftasında çeyrek altın ve 10 altın bilezik için yarışan gelinler bir kez daha çeyrek altın kaptı. 17 Nisan Çarşamba günü Gelinim Mutfakta en güzel Kirpi Pasta yapan gelin YEŞİM oldu ve çeyrek altın kazandı. İşte Gelinim Mutfakta 17 Nisan 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 19

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 11

Tokat fen liseleri öğrencileri TOGÜ'yü ziyaret etti Tokat fen liseleri öğrencileri TOGÜ'yü ziyaret etti

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 8

GELİNİM MUTFAKTA SEDA- 7

Kaynak: Haber Merkezi