Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa final maçının tarihi, futbolseverler tarafından araştırılıyor. Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ve sonrasında iptal edilen Süper Kupa organizasyonu Şanlıurfa’da düzenlenecek. TFF’den yapılan açıklamada Süper Kupa’nın bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak. Özellikle Fenerbahçe’nin Avrupa macerası devam ederken gözler kritik maçın tarihine çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) daha önce Süper Kupa maçının oynanacağı tarihi duyurmuştu. Peki Süper Kupa Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Sezonun sonucu en çok merakla beklenen mücadelelerinden birisi olan Süper Kupa maçının tarihi belli oldu. 2022-2023 sezonunda şampiyon olan Galatasaray ve Türkiye Kupası’nı müzesine götürme başarısı gösteren Fenerbahçe, Süper Kupa’da karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirleri, 6 Şubat depremlerden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacak. Peki Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

SÜPER KUPA GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

TFF’den yapılan açıklamada “2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır." denildi.

Pazarspor ligin son maçına evinde çıkacak Pazarspor ligin son maçına evinde çıkacak

BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasından elde edilecek bilet gelirinin, TFF ve iki kulübün ortak kararıyla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacağı belirtildi. Henüz biletlerin satışa sunulacağı tarih duyurulmadı.

Kaynak: Haber Merkezi