Drift yapan sürücülere ve araç sahibine 91 bin lira ceza Drift yapan sürücülere ve araç sahibine 91 bin lira ceza

Rize’ye gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, yapımı devam eden Rize Şehir Hastanesi inşaat alanını gezdikten sonra Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı  ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretler ve incelemeler için Rize’ye gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediyesi Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Yusuf Yılmaz ve Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, ‘Rize Şehir Hastanesi’ inşaat alanını ziyaret etti. 

Rize’nin Taşlıdere ve Hamidiye Mahalleleri arasında 340 bin m²’lik alan üzerine yapılacak olan Rize Şehir Hastanesi’nin dolgu inşaatı tamamlandı.

Üst yapı çalışmaları hızla devam eden inşaatının yüklenici firma yetkililerinden projedeki son durum hakkında bilgi alan Bakan Yardımcısı Kırbıyık, şantiye sahasını gezerek yapılan çalışmaları inceledi.

VALİ BAYDAŞ’A ZİYARET

Sağlık Bakanlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Rize Şehir Hastanesi inşaat sahasını incelemesinin ardından gerçekleşen ziyarette, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'la bir araya geldi.

Valilik Şeref Defteri'ni imzalayarak makama geçen Kırbıyık, Rize'nin sağlık alanındaki yatırımları, ihtiyaçları ve taleplerini detaylı bir şekilde ele aldı.

Özellikle Rize Şehir Hastanesi'nin sağlık hizmetlerini nasıl ileriye taşıyacağı ve benzeri yatırımların önemi üzerinde duruldu.

Görüş alışverişi sırasında Rize'nin sağlık altyapısının güçlendirilmesi için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Çayhaber Manşet (1)-1

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU