Erciyes Üniversitesi personel alımı detayları çok sayıda aday tarafından incelenmeye başladı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 144 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. 42 hemşire, 41 destek personeli, 38 sağlık teknikeri, 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 10 büro personeli, 1 mühendis, 1 biyolog ve 1 diyetisyen alacak olan üniversite başvuruları başladı. Peki, Erciyes Üniversitesi iş başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar..

Tokat'ta sağanak etkili oldu Tokat'ta sağanak etkili oldu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Erciyes Üniversitesi personel alımı başladı. Başvuru yapacak olan adayların e-Devlet üzerinden ya da https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesinden başvurularını tamamlaması gerekiyor. Adayların başvuru işlemlerini 30 Nisan’a kadar yapması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması ve lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde en az 60 puan alması gerekiyor.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU ŞARTLARI

Çok sayıda adayın gündeminde yer alan Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları belli oldu. Üniversitede çalışacak olan adayların KPSS puanı esas alınacağı söylendi. Alımlarda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak. 2022 KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınacak. İlan edilen her pozisyon için pozisyon sayısının 1 katı kadar yedek aday belirlenecek. Belirlenen asıl ve yedek adayların listesi, son başvuru tarihinin ardından 1 ay içerisinde www.erciyes.edu.tr internet sitesinden duyurulacak.

Kaynak: Haber Merkezi