Samsunspor, Trabzonspor maçında iyi oyunla iyi sonuç almak istiyor Samsunspor, Trabzonspor maçında iyi oyunla iyi sonuç almak istiyor

Smart Holding A.Ş Çayelispor Kulübü Başkanı Adnan Engin Sofu; “Pazar günü Görele Stadı'nda oynayacağımız müsabakaya gelecek taraftarımıza sağduyulu olmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Sofu yaptığı açıklamada; “21 Nisan 2024 Pazar günü saat 14.00'da Görelespor ile deplasmanda önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bu müsabakanın önemini camia olarak biliyor ve tüm hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz” dedi.

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Başkan Sofu; “Pazar günü maça gidecek siz değerli Çayelisporlu hemşerilerimizi Görele Stadı'ndaki müsabakada sağduyulu olmaya davet ediyorum. Tribünde sadece takımımıza itici güç olmaya dikkat edip, tahriklere gelmemeye önem gösterelim. Sahada galibiyetten başka düşüncesi olmayan takımımıza, 90 dakika boyunca skora bakmaksızın destek olmaya devam edelim. Maçın sonunda galibiyet ile dönerek %90 oranında garantileyeceğimiz şampiyonluğumuzu, Çayeli Meydanımızda hep beraber coşkuyla kutlamaya odaklanalım. Haydi Çayeli, Hep Beraber Şampiyonluğa” şeklinde açıklamada bulundu.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI