HABER ÇİĞDEM HACIFAZLIOĞLU - İki listenin yarıştığı İnşaat Mühendisleri Odası Rize Şubesinin Genel kurulunda mevcut Başkan Çağrı Tatar ile devam denildi.

Rize Ticaret Borsası'nda yeni meclis başkanı Hasan Kopuz oldu Rize Ticaret Borsası'nda yeni meclis başkanı Hasan Kopuz oldu

TMMOB Trabzon Şubesi Rize Temsilciliği 17. dönem Genel Kurulunda Nazan Kızıltoprak ve mevcut Başkan Çağrı Tatar yarıştı. 140 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Çağrı Tatar ve listesi 91 oy alarak yeniden başkanlık görevini teslim alırken rakibi İnşaat Mühendisi Nazan Kızıltoprak'ın listesi  ise 45 oy aldı.

TMMOB Trabzon Şubesi Rize Temsilciliği'nin yönetiminde şu isimler yer aldı.

ÇAĞRI TATAR, KAAN KAMİLOĞLU, FAHRETTİN BURAK OĞUZ, İLKER AKCAN, KEREM ENGİN
TÜM ENERJİMİZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Genel Kurul sonrasında oda üyelerine konuşma yapan Çağrı Tatar " Bizi bu göreve yeniden layık gören Genel kurulumuza katılan, destek veren vermeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Hedefimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de, meslektaşlarımıza, şehrimize ve ülkemize hizmet etmektir. Sektörel anlamda kentin sorunlarına yön veren, çözüm getiren, projeler üreten  bir oda olmaya devam edeceğiz. Seçim sonuçlarımızın tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


 

Kaynak: HABER MERKEZİ