BAHAR 10. BÖLÜM FRAGMANI 

Bahar dizisi 10 bölüm fragman henüz yayınlanmadı. Show TV’nin izlenme rekorları kıran yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi son bölüm yeri göğü inletti. 16 Nisan Salı akşamı 9. bölümüyle ekrana gelen Bahar dizisinde Bahar’ın değerleri tekrar bozulmaya başladı. Evren’den Bahar’a destek gecikmedi. Rengin’in kazasından sonra ona sevgi sözcükleri saymaya başlayan Timur oğluna yakalandı. Rengin ile Timur’un ilişkisini anlayan Aziz Uras çıldırdı.

0X0 1713278268178

Parla’nın oyunuyla Umay da her şeyi öğrenince Yavuzoğlu ailesi için zor günler başladı. Hem duygu dolu hem de heyecanı yüksek sahnelerin yer aldığı Bahar son bölüm Sevda’nın böbrek yetmezliği tanısıyla hastaneye gelişi Bahar’ı hüzünlendirdi. Bir yanda Rengin bir yanda Bahar kimi seçeceğini düşünen Timur bağış gecesinde Bahar’ın eşi olduğunu herkese açıklayıp öpünce olanlar oldu. Bahar 10. bölüm 23 Nisan Salı günü ekrana gelecek.

Doktor tavsiyesiyle yüzmeye başlayan serebral palsili Gamze artık adım atabiliyor Doktor tavsiyesiyle yüzmeye başlayan serebral palsili Gamze artık adım atabiliyor

BAHAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Haber Merkezi