"Mum Dibini Işıtır" projesi Rize'de hayata geçti "Mum Dibini Işıtır" projesi Rize'de hayata geçti

Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu, 28 Mart 2024 tarihinde Trabzon'da üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Kul başkanlık yaptı.

Toplantıda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü, Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kanuni E. A. Hastanesi Başhekimliği AMATEM Polikliniği temsilcileri katıldı.

Toplantıda Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi tarafından bir vaka sunumu yapıldı. Sunulan vaka özelinde değerlendirmeler yapıldı ve ilgili kararlar alındı.

Toplantıda ayrıca, bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası koordinasyonun önemi vurgulandı. Kurumların birlikte çalışarak daha etkili çözümler üretebileceği belirtildi.

Bağımlılık Vaka Değerlendirme Koordinasyon Kurulu, ayda bir kez toplanarak vaka değerlendirmeleri yapmaya ve bağımlılıkla mücadelede koordinasyonu sağlamaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi