Yemekteyiz Mehmet Ali Gürkan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği ne?

İzmitli işletmeci Mehmet Ali Gürkan, haftanın ilk günü yarışmacısı olarak ekrana çıktı. 30 yaşında olan Gürkan, Makedonya göçmeni İzmirli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Burcu Gürkan'la 6 yıldır evli olan Mehmet Ali Gürkan'ın 3 yaşında Asil adında bir oğlu bulunuyor.

Gürkan, Üniversite eğitimini Kocaeli'de reklamcılık alanında tamamladı. Hayalindeki işi gerçeğe dönüştürmek için 1 buçuk yıl önce kendi markasıyla bir makarna dükkanı açtı. İzmit kent meydanında bulunan dükkanında müşterilerine özel soslarla makarna çeşitleri sunuyor.

Yemek yapmaya olan tutkusuyla bilinen Gürkan, özellikle 12 farklı sosuyla hazırladığı makarnalarıyla tanınıyor. Eşiyle üniversitede tanışan ve o günden beri birlikte olan çift, İzmit'te hayatlarını sürdürüyor.Dythsr

Amasya'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Amasya'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

Gürkan, kendine güvenen bir yapıya sahip olduğunu ve yarışma sürecinde rakiplerine karşı sert olabileceğini ifade etti. Ancak bu özelliğinin onu başarıya götüreceğine inanıyor.

Mehmet Ali Gürkan'ın menüsü oldukça çeşitli ve lezzetli görünüyor. Fransız usulü soğan çorbası, zeytinyağlı portakallı brüksel lahanası, ratatuy eşliğinde steak, Akdeniz salatası ve dondurmalı vişneli browni gibi lezzetlerle yarışmacılar arasında dikkat çekiyor.

Gürkan'ın hedefi, yarışma boyunca kendini en iyi şekilde ifade ederek jüriyi ve izleyicileri etkilemek. Bu süreçte rakiplerini de yakından takip edeceğini ve herhangi bir hata yapma şansını en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ