ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YENİ DÖNEMDEKİ MECLİSİ TOPLANDI ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YENİ DÖNEMDEKİ MECLİSİ TOPLANDI

Haber: Faik Bakoğlu - Yaklaşık 3 ay önce geride bıraktığımız 2023 yılının Aralık ayı içinde Çayeli Belediye Başkanlığına Aday adayı olmak için istifa eden Zeki Karaoğlu, önceki gün yeniden Çaykur’un Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çaykur’daki eski görevine yeniden atanan Çayelili hemşerimiz Zeki Karaoğlu ile ilgili atama kararnamesi resmi gazetede yayınlanarak resmileşti.

Zeli Karaoğlu’nu yeniden Çaykur’un hem Genel Müdür Yardımcılığına hem de yönetim Kurulu üyeliğine atanması başta Çaykur’da ve Rize’ de de sevince neden olduğu öğrenildi.

Yusuf Ziya Âlim’in Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Çaykur’ da görev yapan Genel Müdür Yardımcısı sayısı 2 ay 26 gün sonra yeniden 3’e çıkmış oldu. Halen Çaykur’dan Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak Çayelili hemşerimiz ve basın dostu olan Zeki Karaoğlu ve Arhavili hemşerimiz Erdinç Hatinoğlu’nu yanı sıra sade Genel Müdür Yardımcısı olarak Fındıklılı hemşerimiz Dr. Turgay Turna görev yapıyor. Zeki Karaoğlu’nu tebrik ediyor ve başarılarının devamlarını diliyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ