Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik haftası kapsamında Alanbaşı Bağlar İlköğretim Okulu öğrencileri Yusuf İzzettin Millet Kıraathanemizi ziyaret etti.

Kıraathaneye gelen öğrencilere ikramlar yapıldı ve kütüphanemiz tanıtıldı. Öğrenciler, kütüphanede kitap okuyarak vakit geçirdiler.

Kıraathanede görevliler tarafından öğrencilere kütüphanenin işleyişi ve kitapların kullanımı hakkında bilgi verildi. Öğrenciler, kütüphanede bulunan çeşitli kitapları inceleyerek okuma fırsatı buldular.

Kütüphane ziyaretinden sonra öğrenciler, kıraathanede bulunan bilgisayarları kullanarak oyun oynadılar. Öğrenciler, kıraathane ziyaretini çok beğendiklerini ifade ettiler.

Ziyarete katılan Alanbaşı Bağlar İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Özdemir, "Kütüphane ziyareti öğrencilerin kitaplarla tanışmaları ve okuma alışkanlığı kazanmaları için çok önemli. Bu tür ziyaretlerin devam etmesini istiyoruz." dedi.

420047193_761504859356060_8752858410542994978_n

Yusuf İzzettin Millet Kıraathanesi Müdürü Ali Aksoy da, "Kütüphanemizin amacı, ilçemizdeki vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır. Öğrencilerimizin de kütüphanemizi ziyaret ederek kitap okumalarından memnunuz." diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ