Yemekteyiz bu hafta yarışmacılar yarışa başladı. Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayına giren Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni gün start aldı. 16 Nisan Salı günü ekran macerasına devam eden Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu haftaki yarışmacıları hünerlerini sergilemeye başladı. Haftanın ikinci günü Yemekteyiz sofrasını kuran Zeynep Yılmazok kimdir merak edildi. Peki, Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilen Yemekteyiz Zeynep Yılmazok Instagram hesabı..Ekran Goruntusu 2024 04 16 155358 (1)

Balıkesir'de 2 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Balıkesir'de 2 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ZEYNEP YILMAZOK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Nisan Salı günü büyük yarışın devam ettiği Zuhal Topal’la Yemekteyiz maratonunda günün ismi Zeynep Yılmazok oldu. Haftanın ikinci gününe adını yazdıran Yemekteyiz yarışmacısı Zeynep Yılmazok 40 yaşında. 4 çocuk annesi olan Yemekteyiz Zeynep Anadolu yakasında bir kafe işletiyor. Daha önce Masterchef yarışmasına da katılan Zeynep Yılmazok, Zeynep Yılmazok İle Her Şey Mutfakta programını sundu. Menüsü göz dolduran Zuhal Topal Yemekteyiz Zeynep Yılmazok rakiplerinden övgü topladı. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Yemekteyiz Zeynep Yılmazok büyük ödül 75 bin TL kazanabilecek mi bekleyip göreceğiz.

YEMEKTEYİZ ZEYNEP YILMAZOK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Haber Merkezi