TV8 canlı yayın izleyenler Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni bölümü mercek altına aldı. 13 Şubat Salı gününün gelişiyle merak edilen Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni bölüm başladı. Haftanın ikinci günü ekran macerasına devam eden Yemekteyiz 542. bölüm start aldı. Ekranın en sevilen gündüz kuşağı yapımlarından Yemekteyiz Eray Atlamaz hayatı sorgulandı. Haftanın ikinci yayınıyla sevenlerinin karşısına çıkan Yemekteyiz bu hafta yarışmacısı Eray Atlamaz kimdir araştırıldı. Peki, Yemekteyiz Eray Atlamaz kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Yemekteyiz Eray Atlamaz hayatı..

YEMEKTEYİZ ERAY ATLAMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları arasında yer alan Eray Atlamaz 40 yaşında. Bekar olan Yemekteyiz Eray aslen Manisalı. Manisa’nın lezzetli mutfağından ilham aldığını söyleyen Eray Atlamaz pratik yemeklerle hünerlerini konuşturmaya aday oldu. 13 Şubat Salı günü ekrana gelen Yemekteyiz yeni bölümde masanın en dişli yarışmacılarından olan Eray Atlamaz öğretmen. Pratik lezzetleri ve iddialı tavırlarıyla odak noktası olan Zuhal Topal Yemekteyiz Eray Atlamaz yalnız yaşıyor. Masada adab-ı muaşeret kendisinden sorulan Yemekteyiz Eray kendine oldukça güveniyor. El lezzetine çok güvenen Yemekteyiz Eray Atlamaz büyük ödül 75 bin TL’yi kazanabilecek mi merak ediliyor.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Mehmet Ali Gürkan

-Hazal Payver

-Müjgan Özdemir Öztürk

Afyonkarahisar'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Afyonkarahisar'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

-Eray Atlamaz

-Candan Yıldırım

Kaynak: HABER MERKEZİ