Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un olduğu Yalı Çapkını dizisi büyük ilgi gördü reyting rekorları kırdı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde  dizi Pantene Altın Kelebek ödüllerinde ödül aldı. Dizi'de Ferit rolüyle ekranlara gelen Mert Ramazan Demir seyirci tarafından taktir toplayarak sevildi. Yalı Çapkını dizisinde başrol olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demirin dizi aşkı gerçek olmuş ve dizi çekimlerinden sonra çift birlikte tatil yapmışlardı. Ancak daha sonra birliktelik bozuldu ve çift ayrılma karar aldı. Peki, ekranların sevilen ismi ve sık sık gündemde olan o isim Mert Ramazan Demir, kimdir? Mert Ramazan Demir kaç yaşındadır?

Yalı Çapkını dizisinde başrol alan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demirin dizi aşkı gerçek olmuş ve dizi çekimlerinden sonra çift birlikte bodrum tatili yapmışlardı.  Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sette kavga ettiği söylenmişti. Afra Saraçoğlu, dün akşam doğum günü için düzenlenen parti öncesi gazeteciler ile sohbet ederken, Mert Ramazan Demir'le ilişkisi hakkında  konuşmuştu. Bu konu gerçekten çok fazla gündem olmaya başladı. Ben artık bu konuyla ilgilenmek istemiyorum. Biz sadece iş arkadaşıyız. Onunla özel bir birlikteliğimiz yok" dedi. Ayrılık sebebi ne? sorusundan rahatsız olan Saraçoğlu,'' Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere'' demişti.

PEKİ, MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR,NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

yali-capkininda-ask-var-afra-saracoglu-ask-bıttımı

Mert Ramazan Demir, 1998' de İstanbul'da doğmuştur. Lise mezunu, Sema Bekmez Cast Ajansının oyuncusudur. Burcu ise Yay'dır.  Demir’in boyu 178 cm’dir. Kilosu ise 73 kg’dır. Mert Ramazan Demir, Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk filmde “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ile paylaşmıştı. Mert Ramazan Demir, FOX'ta yayınlanan “Öğretmen” dizisinde oynadı ve bu diziyle sık sık gündeme gelip seyirciler tarafından merak edilen oyuncu haline geldi. Netflix’te yayınlanan Ufo filminde başarısını gösterdi. Şu anda ise Yalı Çapkını dizisinde başrolünde Afra Saraçoğlu ile paylaştığı ve dizi aşkının gerçek aşka dönüşerek fakat kısa süre sonra ayrılıkla sonlandırıldığı gündeme sık sık geldi. Ferit rolü ile seyircinin gönlünü fethetmiş durumda büyük ilgi görüyor. Demir, reyting rekorları kıran dizi de başarısını da göstermiş oluyor.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Ölüm Zamanı (Ayhan, TV Dizisi 2021)

Üç Harfliler: Adak (Metin, Sinema Filmi 2019)

İstanbul Spy / İstanbul Casusu (Casus, Video Film 2019)

Fazilet Hanım ve Kızları (Öğrenci, TV Dizisi 2017)

Aşkopat (Sinema Filmi 2015)

Öğretmen (Ateş, TV Dizisi 2020)

Çıplak (Cem, TV Dizisi 2020)

I Am You (İkram, Sinema Filmi 2019)

Sesinde Aşk Var (Buğra, Sinema Filmi 2019)

Arka Sokaklar (Ateş, TV Dizisi 2008)

Muş'da 4 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Muş'da 4 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Yalı Çapkını ( Ferit Korhan, TV Dizisi 2022- 2023)

Şahmeran (Cihan, TV Dizisi 2022)

Kuruluş Osman (Mehmet, TV Dizisi 2021)

Ufo (Ese, Sinema Filmi 2021)

Kaynak: HABER MERKEZİ