Yabani dizisinin 28. bölümü 26 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Yaman'ın ölümünün ve Asi'nin tehlikede olmasının yarattığı üzüntü ve öfkeyle dolu bir bölüm ekranlara geldi. Alaz, hem Yaman'ın intikamını almak hem de Asi'yi korumak için amansız bir mücadeleye girişirken, Serhan'ın Zafer ile olan bağlantısı da ortaya çıktı.

Alaz'ın Acı ve Öfke Dolu Mücadelesi

Yaman'ı öldürmenin ve Asi'yi kurtaramamış olmanın yükü altında ezilen Alaz, adeta intikam ateşine kapıldı. Serhan'ın Zafer'e yardım ettiğini öğrenmesi ise öfkesini daha da körükledi. Babasını elinin tersiyle iten Alaz, tek bir amacı vardı: Asi'yi de kaybetmemek. Bu uğurda her şeyi yapmaya hazır olan Alaz, Zafer'den intikamını almak için harekete geçti.

Melek'i Koruma Mücadelesi

Yaman'ın ölümü sonrası küçük Melek'i korumak da Rüya'ya miras kaldı. Herkes Melek'in peşindeyken, Rüya bu masum kızı korumak için elinden geleni yaptı. Özellikle Serhan'dan Melek'i korumak gerektiğini anlayan Rüya, vicdanı ve mantığı arasında bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Neslihan'ın Acı Yolculuğu

Oğlu Yaman'ın ölümünü kabullenemeyen Neslihan, Güven'le birlikte Yaman'a ait bir izin peşine düştü. Acı ve üzüntüyle boğuşan Neslihan, oğlunun katilinin adalete teslim olması için her şeyi yapmaya hazırdı.

Yabani 28 Bolumuyle 26 Mart Sali Saat 20 00 De Now Da 3379 Jpg

Serhan'ın Zor Kararı

Vicdanı ve mantığı arasında kalan Serhan, sonunda bir karar verdi. Zafer'e karşı ne yapacağı merak konusu olan Serhan, oğlunun ölümünün acısını ve Yaman'a olan ihanetinin yükünü nasıl taşıyacağı ise izleyicileri merakta bıraktı.

Herkesin Gerçek Yüzü Ortaya Çıkıyor

Yabani'nin 28. bölümünde Cesur, hem çocukluğunun hem de Yaman'ın intikamını almak için geri döndü. Bu dönüş, herkesin gerçek yüzünün ortaya çıkmasına neden olacak. Geçmişten gelen gizemli bir yardım eli ise tüm dengeleri değiştirebilecek.

Yabani 28. Bölüm İzle

Yabani'nin heyecan dolu 28. bölümünü NOW TV'de izleyebilirsiniz. Bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için https://www.youtube.com/watch?v=TfIl4xFBgfo linki üzerinden de erişim mümkündür.

Kaynak: Haber Merkezi