Milyonların aktif olarak kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni güncellemeyi duyurdu. Yeni özelliği 24.7.10.71 beta sürümlerinde etkinleştirildi. Kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlara artık o özellik sayesinde yeni eklemeler yapılabilecek.

ETİKETLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR

WABetaInfo tarafından yapılan paylaşımda özelliğe dair detaylar yer aldı. Sosyal medya platformu Instagram'da bulunan hikaye özelliğine benzer bir özellik eklendi. WhatsApp üzerinden paylaştığınız durumlara yeni özellik sayesinde bir başkasını da etiketleyebileceksiniz. Yeni ortaya çıkan bilgilere dair kullanıcı tarafından yapılan durumda rehber üzerinden bir ya da birkaç kişiyi etiketleme imkanı sunulacak.

9Ef8Cabde3E9Ea4Cc2510402Ab4Da34B80E9575B

BETA SÜRÜMÜNDE TESPİT EDİLDİ

Güncellemelere hız kazandıran WhatsApp, yeni özellikle beraber gizliliğe verdiği önemi bir kez daha hatırlattı. Etiketlenen kullanıcı durum paylaşıldığında bildirim alacak fakat diğer kişilere bildirim gitmeyecek.

Yeni güncellemeye dair WhatsApp üzerinden henüz bir açıklama gelmedi. Durum bu şekildeyken, yeni özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağına dair bir bilgi paylaşılmadı. Özellik geçtiğimiz günlerde Android Beta sürümünde tespit edildiği paylaşıldı.

Zonguldak'ta lise öğrencileri balık kılçığından sudaki cıva iyonlarını tespit eden kit geliştirdi Zonguldak'ta lise öğrencileri balık kılçığından sudaki cıva iyonlarını tespit eden kit geliştirdi

Kaynak: KARAR