İSTANBUL (AA) - Tohum Holding'in sağlık markası Vitago, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Vialand'da çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Proemtia, 1'inci yılında sektör temsilcileriyle buluştu Proemtia, 1'inci yılında sektör temsilcileriyle buluştu

Holdingden yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Vitago-Vialand işbirliği ile, ürün tadımı, kum boyama ve yüz boyama atölyeleri gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlikte çocuklar, sağlıklı beslenmenin yanı sıra sanatsal becerilerini de geliştirme fırsatı buldu.

Etkinlikte çocuklar boyama yaparken, ebeveynler de markanın sağlık uzmanlarından ürün içerikleri ve çocuklarda doğru vitamin kullanımı hakkında bilgi ediniyor. Marka, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek çocuklarda sağlıklı gelişimi ve doğru vitamin kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor.

TRT Çocuk kanalındaki çizgi film karakterlerini gıda takviyesi alanındaki tek lisanslı üreticisi olan Vitago, çocuklar için Vitago Kids markasıyla Rafadan Tayfa, Pırıl ve Z Takımı lisanslarıyla üretim yapmaya devam ediyor.

Etkinliğe katılan çocukları, Vitago Kids ambalajlarında yer alan TRT Çocuk kanalındaki Rafadan Tayfa karakterlerinin bulunduğu tasarımları tekrar ele alıp kendilerince yeniden tasarlıyor.

20 Nisan'da başlayan etkinlik, yarın sona erecek.

"Premium" grubu ürünlerle anlaşmalı eczanelerde yer alan marka, "Daily" ürün grubuyla Macrocenter, Migros, Watsons, Gratis, Eve Shop, File mağazalarında, Getir, Yemeksepeti, İstegelsin, sanal mağazalarda, Vitago'nun internet sitesi ve e-ticaret platformlarındaki kendi resmi mağazası üzerinden kullanıcılarına doğrudan temas kuruyor.

Watsons'a özel ürettiği özel ürün serisiyle tüketiciye ürün sunmaya devam eden marka, yurt dışında da Körfez ülkeleri ve Balkanlar başta olmak üzere Latin Amerika'dan Moğolistan'a kadar 13 farklı ülkede temsilciliği bulunuyor.

Kaynak: aa