Hakkari'de 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Hakkari'de 1 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

DSİ’de düzenlenen programa Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Mülki İdare Amirleri eşleriyle birlikte katıldı. 

Mülki İdare Amirlerinin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlayan Vali Yıldırım, “Bizim tek gayemiz, tek derdimiz vatanımıza ve milletimize hizmettir. Bu mesleği en güzel şekilde icra ederek vatanımıza ve milletimize en güzel hizmeti hep birlikte vermenin çabası içerisinde olacağız. Bu nedenle yapmış olduğumuz görevin ne kadar değerli ve şerefli bir görev olduğunu aziz milletimiz takdir ediyor ve değerlendiriyor. Dolayısıyla milletimiz ne zaman bir sıkıntıya düşse, aklına ilk gelen vali ve kaymakamdır. Bu konuda oldukça hassas olmalıyız.” dedi. 

Mülki İdare Amirlerinin öncülüğünde pek çok önemli hizmetin vatandaşla buluşturulduğuna dikkati çeken Vali Yıldırım, özveriyle çalışan Mülki İdare Amirlerine teşekkür etti.  Vali Yıldırım, “Devletimiz her alanda büyük hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturuyor. Bu hizmetin ifasında mesleğimizin rolü çok büyüktür. Görevlerinizde başarılar diliyor, gününüzü tekraren kutluyorum.” diye konuştu. 

Vali Yıldırım programa katılan Mülki İdare Amirleri ve aileleriyle bir süre sohbet ederken program toplu fotoğraf çekimi ile sone erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ