Artvin Valisi Cengiz Ünsal, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında, bu hafta İnönü Caddesi'ndeki esnaflarla bir araya geldi. Yerel ekonominin mihenk taşı olan esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Vali Ünsal, onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Esnaf ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Vali Cengiz Ünsal, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek destek mesajı verdi. Esnafların memnuniyetini kazanan bu ziyaretler, yerel ekonomiye olan katkının önemini bir kez daha vurguladı.

Artvin Valiliği tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri, esnaf ve vatandaşların valilik ile olan iletişimini güçlendirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda yapılan ziyaretlerde, yerel ekonominin can damarı olan esnafların görüş ve önerileri de dikkate alınıyor.

Vali Cengiz Ünsal, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Esnafımız, yerel ekonomimizin bel kemiğidir. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek bizim için büyük bir önceliktir. Esnafımızın başarılı olması, Artvin'in başarılı olması demektir. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum," dedi.

Kaynak: Haber Merkezi