Saadet Partisi olarak her zamanki gibi Adil Düzen ilkesini temel alarak yönetimde adaleti, ka­tılımı ve şeffaflığı esas alıyoruz.” diyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Yıldız, “Birlikte yürüyeceğimiz Belediye Meclis Üyesi Adayları Rize’deki sorunları birlik ve dayanışma içinde çözecek, adil bir paylaşım ve yönetim anlayışını benimseyecek, katılım­cı istişare ile halkımızın refahını en üst düzeye çıkaracak bir kadro olacak. Biz derken sadece kendinden olanları değil gerçek­ten bizi, hepimizi kasteden aday kadromuzla geliyoruz. Tüm Rize’yi temsil edebilecek bir kadro kuruyoruz.” dedi.

36 bin sağlık personeli alımı başvuruları ne zaman başlıyor? 36 bin sağlık personeli alımı başvuruları ne zaman başlıyor?

“Saadet Partisi olarak Rize’de beledi­yelerin yönetiminde ve hizmet sunumunda yeni bir çağ açacağız” diyen Yıldız, “Belediyemizi sadece hizmet üreten bir kurum olmaktan çıkıp, halkın aktif katılımıyla şekillenen, halkın ihtiyaçlarına öncelik veren, halkın refahını artıran ve niha­yetinde haklıya hakkını hakkınca veren dinamik bir yapı hâline getireceğiz. Birlikte düşünecek, birlikte yürüyecek, birlikte yöneteceğiz.” diye ekledi.

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU