Hükümet Konağı A Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Özoran, İlçe Kaymakamları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile diğer yetkililer katıldı.

Diyarbakır'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Diyarbakır'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

2023- 2024 Eğitim -Öğretim Yılı İkinci Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı'nda; eğitim-öğretim hayatının huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi, trafik güvenliğinin artırılması, emniyet ve asayişin sağlanması ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, okul servis taşımacılığı ve denetim faaliyetleri ile  alınacak ilave tedbirlerin planlanması konuları görüşüldü.


Vali Yıldırım konuşmasında, öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu bir şekilde okullarına gidip evlerine dönmeleri boynumuzun borcu olduğunu söyleyerek “Bu konuda her türlü tedbir alındı. Güzel bir eğitim-öğretim dönemi geçirmek için el birliğiyle gayret göstermekteyiz.” dedi. 


Toplantı ilgili kurumlar tarafından yapılan sunumlar ile sona erdi.

Trabzon Valiliği Basın Birimi

Kaynak: HABER MERKEZİ