Trabzon'daki vatandaşlara elektrik kesintisi uyarısı yapıldı.

İl genelinde yapılacak olan planlı yatırım ve bakım çalışması kapsamında bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacak. Peki hangi mahalleler saat kaçta bu kesintilerden etkilenecek?

TRABZON’DAKİ VATANDAŞLARA UYARILAR YAPILDI

Trabzon’da birçok ilçede ve mahallede elektrik kesintileri yaşanacak. Bu konuyla alakalı internet sitesinden yapılan duyurularda Trabzon’daki vatandaşlara karşı uyarılarda bulunuldu. Yapılan uyarılarda İl merkezi dahil kesintilerden etkilenecek olan ilçelerdeki vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.

TRABZON'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞAYACAK BÖLGELER

Trabzon’da Yomra, Köprübaşı, Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Araklı ilçelerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Peki kesintiler hangi mahallelerde saat kaçta başlayacak?

YOMRA

Trabzon’un Yomra ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Kaşüstü Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak.

KÖPRÜBAŞI

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Beşköy Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak

BEŞİKDÜZÜ

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Vardallı, Zemberek, Hünerli, Dağlıca, Karakaya ve Duygulu Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

VAKFIKEBİR

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde saat 09.00-13.00 arasında Ballı, Deregözü ve Yalıköy Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

ARAKLI

Trabzon’un Araklı ilçesinde saat 09.00-12.00 arasında Erenler, Pervane, Karatepe, Birlik, Hasköy, Taştepe, Değirmencik, İyisu, Merkezköy, Turnalı, Yoncalı, Ayvadere, Çankaya, Kestanelik, Kükürtlü, Çukurçayır, Kayacık, Çamlıktepe, Yüceyurt ve Yolaç Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.