CHP Rize Belediyesi Başkan Adayı Necati Topaloğlu dolmuş şoförleriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Dolmuşçular; yakıt ücretlerinin artışına ve artık bu işin kendilerini korutmayacak duruma geldiğini, bunu mevcut belediyeyle paylaşıp zam istediklerini fakat bu zam artışının Belediye seçimlerinde mevcut Başkana %10'luk bir oy kaybı yaşatacağını ve bu durumdan dolayı hayat şartlarına ayak uydurmak için istedikleri zammın seçimden sonra gerçekleşebileceğini söylediklerini belirttiler.

HALKIN SORUNU SOKAKTA ÇÖZÜLÜR !

Sözlerine yerel yönetimlerde yapılacak işler toplumun tamamına uyacak şekilde yapılmalıdır ile başlayan Necati Topaloğlu; “Rize birilerinin oy rantıyla işlerini yürütüp seçimden sonra iş görüldü kararıyla kenara itilebilecek bir memleket değildir. Rize halkının toplum bilinci artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini, verilen sözlerin yerine getirilmemesi ve Millete kemer sıkmayı öğretenlerin kendi makamları söz konusu olduğunda nasıl farklı kararlar aldıklarını göstermektedir” dedi .

Artvin'de AK Parti'nin Zaferi: Yeni Emrah'lar Aranıyor Artvin'de AK Parti'nin Zaferi: Yeni Emrah'lar Aranıyor

NECATİ TOPALOĞLU İNCELEMELERİ SÜRDÜRDÜ

Muradiye ilçe Esnaf ziyareti gerçekleştiren Necatip Topaloğlu; “yıllardır halkla iç içe duruşu Rize halkının sempatisini kazanmış biri olduğunu sıcak karşılamalar ile gösterirken kazanacağım mesajını'da bu şekilde vermiş oldu”

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI