21 Şubat 2024 Merkez / Tunceli Elektrik Arıza Bilgisi

Tunceli Merkez ilçesinde bugün toplam 2 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Tunceli genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Merkez de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-02-21 tarihli Tunceli, Merkez Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 2 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Tunceli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Elektrik kesintisinden etkilenen yerler : CUMHURİYET MAH. - AKTULUK MAH. - ATATÜRK MAH. - KOPUZLAR KÖYÜ - BAYLIK KÖYÜ - BEYDAMI KÖYÜ - YENİKÖY KÖYÜ - YENİKÖY KÖYÜ PEŞPINAR MEZRA - MERCİMEK KÖYÜ - BURMAGEÇİT KÖYÜ - GÜNBOĞAZI KÖYÜ - KANOĞLU KÖYÜ - AŞAĞITARLACIK KÖYÜ - YOLKONAK KÖYÜ - TOZKOPARAN KÖYÜ - ESENTEPE MAH. - ÇİMENLİ KÖYÜ - ARDIÇ KÖYÜ - SÖĞÜTLÜTEPE KÖYÜ - KAZILI KÖYÜ - SÜRGÜÇ KÖYÜ - ELMAKAŞI KÖYÜ - DERE KÖYÜ - DERE KÖYÜ YUKARI ÇAY MEZRA - BAKIRLI KÖYÜ - DERE KÖYÜ CAYİRAN MEZRA - DERE KÖYÜ KARABULUT MEZRA - KAYABAĞ KÖYÜ - YALINKAYA KÖYÜ - KAÇARLAR KÖYÜ - YENİKÖY KÖYÜ AKBAYIR MEZRA - PINARLAR KÖYÜ GÖZTEPE MEZRA - ÇALKIRAN KÖYÜ - BUĞULU KÖYÜ TAHTAMEMİŞ MZ MEZRA - BUĞULU KÖYÜ DALLI MZ MEZRA - BUĞULU KÖYÜ - BUĞULU KÖYÜ KALEMDÜZÜ MZ MEZRA - CILGA KÖYÜ - DEMİRKAPI KÖYÜ - BÖĞÜRTLEN KÖYÜ - KARAGÜNEY KÖYÜ - BUĞULU KÖYÜ DOĞANCIK MZ BOŞ MEZRA - CAMİKEBİR MAH. - BUĞULU KÖYÜ KURUTLU MZ. MEZRA - BUĞULU KÖYÜ AKOLUK MZ MEZRA - ULUPINAR KÖYÜ - YAMAÇOBA KÖYÜ - BUĞULU KÖYÜ YUKARITARLACIK MZ MEZRA - BUĞULU KÖYÜ HACILAR KOM MZ MEZRA - ÇAĞLARCA KÖYÜ HOPAĞAÇ MEZRA - ÇIĞIRLI KÖYÜ -
Elektrik Kesintisi Nedeni : TEİAŞ Çalışması
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 21 Şubat 2024 Çarşamba 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 21 Şubat 2024 Çarşamba 11:00
Haber Kaynağı : Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.

21 Şubat 2024 : Çemişgezek, Tunceli Yaşanan Elektrik Kesintisi Hakkında Detaylar

Tunceli ilinde 2024-02-21 tarihinde Çemişgezek ilçesinde 7 saat 30 dakika süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Tunceli genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Çemişgezek ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tunceli Çemişgezek Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 7 saat 30 dakika
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Tunceli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Çemişgezek
Tunceli Çemişgezek'ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : UZUNGÖL KÖYÜ - SARIBALTA KÖYÜ - YENİMAHALLE MAH. -
Tunceli Çemişgezek'ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi : Yatırım Çalışması
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 21 Şubat 2024 Çarşamba 09:30
Elektrik kesintisi bitiş saati : 21 Şubat 2024 Çarşamba 17:00
Haber Kaynağı : Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.

Kaynak: HABER MERKEZİ