Mustafa Bayrak

Türk Telekom, 1 Eylül 2006 tarihine kadar olan ayrıca 2007, 2008 ve 2009 yıllarına ait borçları nedeniyle sözleşmeleri iptal edilen müşterilerini 15 Haziran’a kadar “Tatlıya Bağlayalım ”kampanyasından yararlanmaya çağırıyor.

Türk Telekom Rize başmüdürü Rüstem Koçal tatlıya bağlayalım kampanyasının genişletilerek devam ettiğini söyledi.

        Rize Türk Telekom başmüdürü Rüstem Koçal Türk Telekom un Tatlıya bağlayalım kampanyasını genişlettiğini söyleyerek tarihini uzattığını söyledi. Koçal”. 1 Eylül 2006 tarihinden önce sözleşmeleri borçları nedeniyle iptal edilen Türk Telekom müşterileri, “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası çerçevesinde sağlanan avantajlı ödeme koşullarıyla borçlarını kapatarak, yeniden sabit hat sahibi olabilecekler. Türk Telekom ayrıca 2007, 2008 ve 2009 yıllarına ait alacaklarını da kampanya kapsamına dâhil etti.

         Tatlıya Bağlayalım kampanyasına başvurular 15 Haziran 2010 tarihine kadar devam edecek. Türk Telekom kampanyaya başvuran müşterilerinin borçlarının gecikme bedeli ve reeskont faizlerinde % 90 oranında indirim yapıyor. Ayrıca masraflar tahsil edilmediği gibi vekâlet ücretlerinde de ciddi kolaylıklar sağlanıyor. Tatlıya Bağlayalım kampanyasından yararlanarak borcunu ödeyen Türk Telekom müşterilerinin yeni sabit telefon hattı talepleri ücretsiz olarak karşılanıyor. Konu ile ilgili olarak Türk Telekom ofislerinden, günün her saati 444 1 444 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabiliyor” dedi.

AĞIMIZ GENİŞ

         Rize Türk Telekom başmüdürü Rüstem Koçal “Türk Telekom, sabit hat ve GSM’den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom grup şirketlerinin 31 Mart 2010 itibariyle 16,4 milyon sabit hat, 6,4 milyon ADSL hattı ve 11,7 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Şirket, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. TTnet, Argela, Innova, Sebit, Sobee ve AssisTT şirketlerinin % 99,9’una sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’deki üç GSM operatöründen biri olan Avea’nın hisselerinin %81,4’üne de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk’taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom’un hisselerinin % 55’i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30’u Türkiye Hazine Müsteşarlığı’na aittir. Geriye kalan % 15’lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB’de işlem görmektedir” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ