Yenipazar Mahallesi Hopa Caddesinde hizmete giren Öz Tuğra Matbaacılık, Gazetecilik, reklâmcılık ve bilişim şirketinin açılış törenine Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza Çakır başta olmak üzere, çok sayıda daire amiri sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş; İlçemizdeki eğitim ve kültür faaliyetlerine çok büyük katkılar sağlayacağını inandığımız bu tesisi açan genç girişimci arkadaşlarımıza yürekte teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Kendilerine bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Dedikte sonra İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan’ın duasından sonra açılış kurdelesi Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza Çakır  ve İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan’ın tarafından kesildi. Açılış sonrası konuklara Çayeli Çayhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Bayraktutan tarafından şirketin yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Bünyesinde sitemiz başta olmak üzere Çayeli Çayhaber Gazetesinide barındıran Öz Tuğra Matbaacılık Ltd. Şti’de faaliyet alanında A’dan Z’ye bütün matbaacılık hizmetleri, Copy Center, Reklâmcılık Hizmetleri (Tabela, Araç Kaplama Vs.), Promosyon Ürün Hizmetleri veriliyor. Ayrıca Öz Tuğra Bilişimde bütün hava yollarının biletleri satın almak, elektrik, telefon, internet faturalarını, Lig Tv, bütün bankaların kredi kartı ekstrelerini ve GSM operatörlerin faturalarını ödemek parça kontörlerini yüklemek imkânına sahipsiniz.

Şirketimizin açılış törenine değerli vakitlerini veda ederek bizzat katılanlara, gelemeyip de gönderdikleri çiçeklerle müessesemizi adeta bir çiçek bahçesine çeviren dostlarımıza, telefonla ve mail ile iyi dileklerini ileten kendilerini uzakta olsa da yürekleri bizimle atan sevenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ