Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Çayelispor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon da Yeşil beyazlı formayı giyen tecrübeli futbolcu Cemal Doğu'yu yeniden transfer etti.

Amasya elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Amasya'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak Amasya elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Amasya'da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak

Teknik Direktörlüğe Şevki Tonyalı'yı getirdikten sonra ligde üst sıraları kovalamak isteyen Çayelispor'da kadroya takviye yapıldı. Profesyonel liglerde toplam 286 maça çıkan ve bir dönem Süper Lig deneyimi olan Cemal Doğu kadroya katıldı. Sezon başında Perşembespor ile prensipte anlaştıktan sonra ligin başlamasının ardından yollarını ayrılan Cemal Doğu geçtiğimiz sezon formasını giydiği Çayelispor ile anlaşarak imzayı attı.

Cemal Doğu, futbol kariyerine Erganispor'da başladı ve 2009-2010 sezonunda Diyarbakırspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Sonrasında Turgutluspor, Kırıkhanspor, Diyarbekirspor A.Ş., Gölcükspor, Anagold 24 Erzincanspor, Bitexen Vanspor FK, Cizrespor, Ağrı 1970 Spor, Yalovaspor, Nevşehir Belediyespor, Çarşambaspor gibi farklı kulüplerde forma giydi. Geçtiğimiz sezon ise Smart Holding A.Ş. Çayelispor forması giymişti.

Haber: Halil İbrahim Saklı
 

Editör: HALİL İBRAHİM SAKLI