Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüzün organizasyonluğunda 12 - 14 Şubat 2024 tarihleri arasında açık kalacak olan "13.Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi" Ortahisar Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı. Açılışa; Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, Sayın Vali Yardımcımız Hacı Osman Hökelekli, Sayın Tarım ve Orman İl Müdürümüz İsa Kaplan, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Murat Güler, Et ve Süt Kurumu Trabzon Kombina Müdürü Serkan Kumaş, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Sebahattin Yazıcı ve diğer davetliler katıldı.

Giresun merkezli 6 ilde terör operasyonunda 22 şüpheli yakalandı Giresun merkezli 6 ilde terör operasyonunda 22 şüpheli yakalandı

Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan Sayın Valimiz, her fotoğraf karesinin tarihe not düşen anlar olduğunu ve hafızalarda iz bırakacak olan bu serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getiren bir konuşma yaptı.

İl Tarım ve Orman Müdürümüz İsa Kaplan ise Bakanlığımızın 13. kez düzenlediği fotoğraf yarışması ile tarım, orman ve insan etkileşimini öne çıkaran çalışmalarla tarıma ilgi duyularak farkındalık oluşturmayı, toprağın ve tarımın önemini vurgulamayı hedeflediğini hatırlattı.

Sergilenen fotoğraflar arasında “Kuraklık", "Midye Çiftliği", "Bal Eğitimi", "Çoban", "Koyunlar" adlı çalışmalarla birlikte yarışmaya Trabzon'dan katılan "Göç Zamanı", “Muhabbet" ve “Tütüncü Kız" gibi eserler ilgi gördü.

Trabzon Tarım Müdürlüğü Basın Birimi 

Kaynak: HABER MERKEZİ