Tarım Bakanlığı personel alımı sonuçları günün en çok merak edilenleri arasında yerini aldı. Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı işlemleri tamamlandı. 1 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında başvuruların alındığı Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçları odak noktası oldu. Çok sayıda aday KPSS 2024 4 ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aradı. İşte Tarım Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçları..

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 1500 İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI

Tarım Bakanlığı 1500 işçi alımı başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar sonuçları beklemeye koyuldu. ​Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 1500 Tarım İşçisi alımına start verdi. KPSS 2024/4 tercih kılavuzuna göre Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 10 gün önce sona erdi. Memur adayları Tarım Bakanlığı personel alımı sonuçları henüz açıklanmadı. Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS 2024/4 tercih sonuçlarının şubat ayının son günlerinde açıklanması bekleniyor.

İŞKUR TARIM İŞÇİSİ ALIMI  KURASI NE ZAMAN?

Yönetmelik hükümlerine göre İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayının dört katı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın 27/02/2024 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler Bakanlığımız ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinden duyurulacak. İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar Bakanlığımız ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ