Vakfıkebir Belediyesi'nde Yeni Atama: Tahsin Albayrak Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oldu

Tahsin Albayrak’a Yeni Görev: Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Vakfıkebir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine Tahsin Albayrak’ın atandığını duyurdu. Tahsin Albayrak’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Tahsin Albayrak Kimdir?

1975 yılında Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde doğan Tahsin Albayrak, 1986 yılında Kıranköy İlkokulu’ndan mezun oldu. Eğitimine Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi’nde devam eden Albayrak, 1993 yılında buradan mezun oldu. 1995-1997 yılları arasında askerlik görevini tamamladıktan sonra, 1998 yılında Armutalan Camii’nde fahri imamlık yaptı.

1999 yılında Devlet Memurluğu Sınavı’nı kazanarak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bayburt bürosunda memuriyete başladı. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi lisans programından mezun olan Albayrak, 2009 yılında çalıştığı kurumda yönetici memur olarak atandı. 2011 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans programını tamamladı.

2012 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak kurumda şef yönetici oldu. 2013 yılında bir diğer görevde yükselme sınavını kazanarak Açıköğretim Trabzon Bürosu’na şube müdürü olarak atandı. 24 yıllık memuriyet hayatında 50’nin üzerinde farklı programlarda sertifika ve katılım belgesi aldı. 2024 yılında Atatürk Üniversitesi İslami İlimler önlisans programından yüksek onur belgesi ile mezun oldu.

Tahsin Albayrak, 6 Haziran 2024 tarihi itibarıyla Vakfıkebir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktadır. Kendisi, üç çocuk babası ve bir torun sahibidir.

Kaynak: Haber Merkezi