İnci Taneleri Piraye Diziden ayrılıyor mu? Piraye neden veda ediyor? İnci Taneleri Piraye Diziden ayrılıyor mu? Piraye neden veda ediyor?

Ödüllerden yararlanamayan eşine destek olmak için bu zorlu süreci çektiğini ifadeeden Beria Özden, eşinin kendisine ulaşamadığı için bu güzel haberi verememenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da tansiyon bir an olsun düşmek bilmiyor. Yarışmacıların açlık ve özlemle mücadele ettiği yarışmada ter döken Yunus Emre'nin eşi paylaşımıyla şok etkisi yarattı.

Survivor Yunus Emre Baba Oluyor

“SABIRLA BEKLİYORUM”

Eşinin sık sık ceza alarak ödüllerden yararlanamamasına oldukça üzülen Beria Özden, sosyal medya hesabından hamile olduğunu söyleyerek “Konuşamadan beklemek, iletişimsiz, sesini duymadan geçirdiğim 82. gün. Her geçen gün bir yandan güçleniyorum bir yandan sabırla bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız” şeklinde ifadeler kullandı.

Survivor Yunus Emre Baba Oluyor 001

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Silivri’de ikamet etmektedir, 1.85 boyunda ve 82 kilo. Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okumuştur. Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlıktan ötürü çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini dile getiren Yunus Emre, bu sebeple tedavisi sona erdiğinde okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başardığını ifade etmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi