Bolu'da üç bant bilardo bölge turnuvası başladı Bolu'da üç bant bilardo bölge turnuvası başladı

Murat Ceylan Kimdir?

Survivor sunucusu Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına önem veren Ceylan, lise eğitimini tamamladıktan sonra Londra'ya gitmiş ve Central Saint Martins Üniversitesi'nde Endüstriyel Tasarım eğitimi almıştır. Ayrıca müzik tutkusuyla da dikkat çeken Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri almıştır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Reklamcılık bölümünden mezun olan Murat Ceylan, yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Spor konusunda da ilgili olan Ceylan, İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Ayrıca profesyonel futbol lisansı da bulunan Murat Ceylan, futbol oynamak konusundaki yeteneklerini profesyonel düzeyde sergilemektedir.

Survivor'a olan ilgisiyle tanınan Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır. Ardından televizyon kariyerine devam etmiş ve birçok projede yer almıştır. Ayrıca müziğe olan tutkusuyla da dikkat çeken Ceylan, kendi bestelerini yapmış ve bir albüm çıkarmıştır.

2019 yılında Survivor sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan, bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca yakın zamanda "Reborn" adlı yeni bir albüm çıkaracağı da gündemdedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ